De Innerlijke Criticus

Stem Je Innerlijke Criticus Mild

Ken jij ook die innerlijke stem die je zeer regelmatig, zelfs voortdurend, vertelt wat je allemaal verkeerd doet? Een stem die zegt dat je niet aardig genoeg bent, niet knap of slim genoeg. Een stem die vindt dat je je huis netter kan opruimen, harder kunt werken en meer geld kunt verdienen.Plaatje de Innerlijke Criticus

Deze commentaarstem is je Innerlijke Criticus. Hij is er altijd, net als een radio die non-stop aanstaat, ergens op de achtergrond. Je Innerlijke Criticus neemt zijn taak bloedserieus en is nooit, maar dan ook nooit tevreden over jou. Hij bekritiseert je op alle terreinen in je leven: op wat je eet, op hoe je je huis hebt ingericht, op hoe je je werk doet, op de manier waarop je je kinderen opvoedt, enzovoort.

In deze workshop ontdek je de stem van jouw innerlijke criticus en onderzoek je waarom hij er is en waartegen hij je wilt beschermen.

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die meer wil weten over Voice Dialogue en de rol van de Innerlijke Criticus in hun leven.

Resultaat

Je krijgt inzicht in de aard en het ontstaan van je Innerlijke Criticus. Je ontdekt waar je Innerlijke Criticus bang voor is, waar de kwetsbaarheid zit. Je leert hoe je de Innerlijke Criticus kan inzetten als bondgenoot.

Inhoud

De inhoud is gebaseerd op het gedachtengoed van Voice Dialogue en het boek van Hal en Sidra Stone: de Innerlijke Criticus ontmaskerd.
  • Wat is de Innerlijke Criticus?
  • Ontdek hoe jouw Innerlijke Criticus werkt
  • Hoe zijn de regels van jouw Innerlijke Criticus ontstaan?
  • Hoe gebruik je de kracht van de Criticus en neem je meer afstand van zijn belemmerende invloed.
We gebruiken hierbij technieken uit Voice Dialogue.

Practische informatie

Wanneer?

1 april 2017

Locatie

Lange Lauwerstraat 69-71
3512 VH Utrecht

Tijd

10.00 - 17.00 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur)

Kosten

€ 190,00 excl. btw, te voldoen na inschrijving. Inclusief eenvoudige lunch.

Trainer

Karin Brugman

Aantal deelnemers

Maximaal 12

» Inschrijven