Bindingspatronen

De dynamiek in relaties

Heb je een hartgrondige hekel aan bepaalde types? Of voel je je juist onweerstaanbaar tot iemand aangetrokken? Kom je steeds weer in dezelfde groef terecht met je collega of partner? De dynamiek van relaties biedt grote mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

De bril van bindingspatronen

Deze avond gaat over hoe je een relatie kunt benutten om meer over jezelf te ontdekken. Door met de bril van bindingspatronen naar relaties te kijken kun je bepaalde wetmatigheden in relaties ontdekken. Wil je meer over jezelf leren? Onderzoek dan wat er gebeurt in contact met anderen. Het geeft je de mogelijkheid om je eigen gevoeligheden en de nog onbekende kanten van je persoonlijkheid te ontdekken.

Voor wie?

Voor wie meer te weten wil komen over wat 'bindingspatronen' precies zijn en hoe die er uitzien in je leven: in partnerrelaties, met collega's op je werk en met familie en vrienden.

Resultaat

Deze avond leer je meer over wat bindingspatronen zijn. Hoe herken je bindingspatronen? Wat houdt ze in stand? Wat is er nodig is om je ervan los te kunnen maken? Je leert hoe je je relaties kunt gebruiken om meer over je verschillende ikken te weten te komen.

Inhoud

De training bestaat uit één avond. De inhoud is gebaseerd op het gedachtengoed van Voice Dialogue van Hal en Sidra Stone: zij gaan er vanuit dat je niet uit een maar uit een heleboel ikken bestaat. Als je iemand ontmoet zijn het dus niet twee personen die elkaar tegenkomen, maar twee groepen subpersonen. De volgende onderwerpen komen aan de orde:
  • Wat zijn bindingspatronen?
  • Positieve en negatieve bindingspatronen
  • Subpersonen en hun impact op relaties
  • Bindingspatronen doorbreken
  • Omgaan met kwetsbaarheid

Practische informatie

Wanneer?

op aanvraag - Incompany

Locatie

Lange Lauwerstraat 69-71
3512 VH Utrecht

Tijd

10.00-17.00 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur)

Kosten

€ 190,00 excl. btw per persoon, te voldoen na inschrijving. Inclusief eenvoudige lunch.

Trainer

Karin Brugman

Aantal deelnemers

Maximaal 12

» Inschrijven