Trainingen i.s.m. Het Balkon

Karin Brugman is als trainer en opleider verbonden aan opleidingsinstituut Het Balkon in Vasse. Samen met Judith Budde en René Meijer, eigenaren van Het Balkon, geeft zij alle programma's over Voice Dialogue, dramatechnieken en retraites.

Driedaagse Basistraining Coachen met Voice Dialogue

maandag 12 t/m woensdag 14 juni 2017
woensdag 13 t/m vrijdag 15 september 2017

Voor ervaren coaches, loopbaanbegeleiders, supervisoren, counselors, trainers, therapeuten en andere professionals die individuen begeleiden bij werk- en levensvragen en die willen kennismaken met deze methode. In deze training leer je werken met de basistechnieken van Voice Dialogue. Lees meer »

Vervolgopleiding Voice Dialogue

Blok 1: woensdag 8 t/m vrijdag 10 november 2017

Voice Dialogue is veel meer dan het praten met ikken. Het uiteindelijke doel is de ontwikkeling van een Bewust Ego Proces. Ben jij gegrepen door deze niet oordelende en speelse benadering? Wil je leren werken met verstoten ikken en kwetsbaarheid, met dynamieken in relaties, dromen en de energetische taal van subpersonen leren verstaan? Dan is de allround voice dialogue opleiding iets voor jou! Lees meer »

Masterclass Voice Dialogue: Werken met de Kracht van kwetsbaarheid

Kwetsbaarheid is een kernbegrip in de Voice Dialogue. Onze primaire Ikken beschermen ons voortdurend tegen onze gevoelens van kwetsbaarheid en proberen te voorkomen dat we pijn lijden of dat er iets mis gaat. In deze Masterclass verdiep je je expertise in het werken met kwetsbaarheid. Lees meer »

Masterclass Voice Dialogue: Werken met verstoten ikken

maandag 10 t/m dinsdag 11 april 2017

Hoe kun je als Voice Dialogue facilitator spreken met deze Ikken? Hoe herken je ze? Hoe kun je verstoten Ikken uitnodigen en je cliënt helpen de kracht van deze kanten te waarderen? Hoe kun je omgaan met de schaamte, het verdriet of de angst die verstoten kanten soms oproepen? En hoe kun je je cliënt helpen om plezier te krijgen in deze Ikken? In dit programma maak je je deze vaardigheden eigen. Lees meer »

Masterclass Voice Dialogue: Speels werken met ikken in groepen

donderdag 20 t/m vrijdag 21 september 2017

Hoewel Voice Dialogue ontwikkeld is als methode voor het werken met individuen, leent het gedachtegoed zich ook uitstekend voor het werken in groepstrainingen en teams. In deze masterclass leer je hoe je de principes van Voice Dialogue kunt combineren met groepsdynamica en psychodramatechnieken. Een speelse combinatie die goed werkt!
Lees meer »

Masterclass Voice Dialogue: Diepgaand luisteren naar subpersonen

donderdag 23 t/m vrijdag 24 november 2017

In deze Masterclass leer je diepgaander en via meerdere ingangen luisteren naar subpersonen. Je bent beter in staat te blijven bij wat de cliënt zegt of laat zien en te werken met wat zich aandient. Je maakt gebruik van de kracht van aandacht en stilte in een sessie. Je hebt je vaardigheden om energetisch te werken verdiept en opnieuw ervaring opgedaan als begeleider. We werken in deze masterclass o.a. met het gedachtegoed over focussen van Eugene Gendlin. Lees meer »