Relatiecoaching: de liefde terugvinden?

  • We willen elkaar niet steeds weer onnodig kwetsen maar het gebeurt toch steeds.
  • Iedereen vond ons altijd het ‘ideale stel’ en nu is het ineens alsof onze karakters teveel met elkaar botsen.
  • We zijn in een sleur terecht gekomen, waar is de passie gebleven?

Het zijn slechts enkele voorbeelden van problemen die stellen formuleren. Je partner lijkt vaak de boosdoener maar eigenlijk is de dynamiek waar je elkaar ongewild steeds intrekt de schuldige.
Net als de zee kent ook elke relatie de beweging van eb en vloed, van afstand en nabijheid; van overspoeld raken of rustig voortkabbelen. Het zijn normale en natuurlijke bewegingen die zich in elke relatie voordoen, zelfs in de meest ideale.
Op het moment dat je met elkaar echter vast komt te zitten in een spiraal van negatieve interacties kan relatie coaching helpen om deze cirkel te doorbreken en te ontdekken of je daarachter de liefde kunt terugvinden.

Relatie coaching van de Onderstroom is gebaseerd op de principes van Emotionally Focussed Therapy (EFT) zoals beschreven in het boek van Sue Johnson ‘Houd me vast’. Daarnaast is het werken met bindingspatronen uit Voice Dialogue, een belangrijke pijler. Beide gaan er vanuit dat het relatieproces een bron van leren biedt voor wie erin slaagt zich ervoor open te stellen.

» neem contact op voor meer informatie

Meer info

Relatiecoaching sessies zijn twee uur. De duur van het traject varieert. Gemiddelde duur is 8 sessies vantwee uur.
» neem contact op

Locatie

Lange Lauwerstraat 69-71
3512 VH Utrecht